Lajme per femrat, familjen, bukurine, shendetin, formen, gatimin, horoskopin etj.

10 foto qe pershkruajne jeten e perditshme te Gigi Hadid

SHARE
, / 58 0

Nje nga modelet me te lakuara te vitit 2017 dhe nje nga Engjejt e Victoria’s Secret, per te cilen eshte e veshtire te gjeje nje veshje qe nuk i shkon. Shume enderrojne dhe mendojne se si mund te jete jeta e saj e perditshme duke filluar qe nga veshja e perditshme e deri tek veshjet e punes dhe veshjet e festave. Ne kemi permbledhur 10 foto qe pershkruajne jeten e perditshme te Gigi Hadid per vitin 2017.

Leave A Reply

Your email address will not be published.