Foto të mahnitshme të Hënës së përgjakur kudo nëpër botë

Foto të mahnitshme të “Hënës së përgjakur” janë shkrepur kudo në botë ditën e premte.

Eklipsi hënor u pa në Europë, Lindje të Mesme, Afrikë, Australi, pjesën më të madhe të Azisë dhe Amerikën e Jugut.

Po ne kete nate dhe gjatë ditëve në vijim, marsi do të jetë në pikën më të afërt me tokën që nga 2003, dhe do të jetë i dukshëm në formën e një ylli të shndritshëm të kuq, kur qiejt të jenë të pastër.

Gjermani

Luzern, Zvicër

Tiranë

Indonezi

Tel Aviv, Izrael

Berlin, Gjermani

Xhamia e Sulltan Ahmetit ne Stamboll, Turqi

Mali Artos, Turqi

Abu Dabi, Emiratet e Bashkuara Arabe

Tiranë

Shtëpia Mbretërore Prusiane, Gjermani

Athinë, Greqi

Kajro, Egjipt

Tel Aviv, Izrael

Koloseumi ne Rome, Itali

Athine, Greqi

Antalia, Turqi

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search