Keni rrathë të zinj poshtë syve? Mund të jetë shenjë e një gjendje serioze shëndetësore

Nese ju ndodh shpesh që të dalloni rrathë të zinj poshtë syve, kjo është një shenjë se mund të keni ekzagjeruar me alkoolin apo me pagjumësinë. Por ekziston edhe një tjetër mundësi tjeter, shumë më serioze.

Rrathët e zinj poshtë syve mund të jenë tregues se vuani nga bllokim i hundëve. Lëkura përreth syve është tepër e hollë dhe kjo e bën të prirur për të shfaqur inflamacionet.

Rrathët e zinj mund të tregojnë bllokim të sinuseve, që shpesh lidhet me alergji të rënda. Trajtimi standard për kongjesionin nazal është të pastroni sinuset me solucion me ujë të kripur. Në farmaci mund të gjeni ilaçe enkas për këtë punë.

Lexoni edhe: Si te zhdukni rrathet e zinj poshte syve me perberes natyral

Nëse këto mënyra nuk funksionojnë, ekspertët këshillojnë që të konsultoheni me mjekun.

Lexoni ketu te disa arsye te tjera pse shfaqen rrathet e zinj poshte syve, por edhe se cila eshte menyra me e mire e trajtimit per secilin rast.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search