Lajme per femrat, familjen, bukurine, shendetin, formen, gatimin, horoskopin etj.

Meryl Streep: Më ka humbur vullneti të dua ata që nuk më duan dhe t’u buzëqesh atyre që s’u qesh buza kurrë
, / 1449 0 0

Meryl Streep: Më ka humbur vullneti të dua ata që nuk më duan dhe t’u buzëqesh atyre që s’u qesh buza kurrë

SHARE
Revista Femra Moderne - Artikujt dhe keshillat më të vlefshme ne jeten e perditshme te nje femre. » aktualitet » Meryl Streep: Më ka humbur vullneti të dua ata që nuk më duan dhe t’u buzëqesh atyre që s’u qesh buza kurrë

Meryl Streep: “Më ka humbur vullneti të dua ata që nuk më duan dhe t’u buzëqesh atyre që s’u qesh buza kurrë”

“Unë s’kam më durim për ca gjëra, jo sepse jam bërë arrogante, por thjesht sepse kam arritur në një pikë të jetës sime ku nuk dua të humb më shumë kohë e të bëj atë që s’më pëlqen, apo çka më bën të vuaj.

Mua më ka sosur durimi ndaj cinizmit, kritikave të tepruara dhe kërkesave të çdo natyre.

Më ka humbur vullneti për të kënaqur ata që nuk më pëlqejnë, të dua ata që nuk më duan dhe t’u buzëqesh atyre që s’u qesh buza kurrë.

Nuk kam më deshirë të humb as edhe një minutë të vetme me genjeshtarët dhe manipulatorët. Kam vendosur të mos bashkëjetoj më me shtirjet, hipokrizinë, pandershmërinë dhe lavdet e tepërta.

Nuk do t’i toleroj të diturit selektivë, as akademikët arrogantë. Unë s’mund t’u përshtatem përgojimeve.

I urrej konfliktet dhe krahasimet.

Unë besoj në botën e të kundërtave dhe kjo është arsyeja pse i shmang njerëzit me personalitet të ngurtë dhe kokëfortët.

Nuk mund t’i pëlqej më miqesitë plot tradhti dhe mungesë besnikërie.

As nuk mund të vazhdoj të qëndroj me ata që nuk dinë të të bëjnë një kompliment, apo të të japin qoftë edhe një fjalë inkurajuese.

Dhe për t’a mbyllur: mua më ka sosur durimi për të gjithë ata që s’e meritojnë durimin tim.”


Meryl Streep lindi më 22 qershor 1949 në Summit, New Jersey, ShBA. Është një aktore amerikane. Nominuar për 20 Academy Awards (Oscars), Streep ka nominime më shumë se çdo aktor tjetër dhe është një nga gjashtë aktorët që ka fituar tre ose më shumë Oskar. Meryl Streep ka marrë gjithashtu 30 nominime per Golden Globe, duke fituar tetë nominime, më shumë çdo aktor tjetër.

 

femramoderne.al