Zbukurojmë shtëpinë me…vezët e Pashkëve

Është pranverë dhe së shpejti vijnë Pashkët. Është festë e ripërtëritjes dhe ringjalljes. Dhe bashkë me shpirtin e natyrën le të ripërtërijmë dhe shtëpinë tonë duke e bërë një vend plot jetë, ngjyra e lule.

Image result for EASTER HOME DECOR

Është vendi ku ne kalojmë më shumë kohë dhe në çdo cep të saj duhet të sinkronizohet nga dashuria e qetësia.

Ja disa ide se si t’i mirëprisni Pashkët në mënyrën më të bukur duke arreduar shtëpinë me lule, vezë ngjyra-ngjyra, zogj e lepurushë.

Image result for EASTER HOME DECOR

Image result for EASTER HOME DECOR

Image result for EASTER HOME DECOR

Related image

Start typing and press Enter to search