10 rregullat e të veshurit chic ne zyre

Ja disa rregulla themelore te te veshurit chic ne zyre, pasi menyra se si vishemi eshte prezantimi yne para te tjereve.

Gjithmone duhet te ruani nje nivel finese dhe klasi, sido qe te jete vendi juaj i punes. Mëso 10 rregullat për ndërtimin e një garderobe elegante për vendin e punës.

Rezultate imazhesh për chic office style

1. Bindjuni rregullave, ju pëlqen apo jo. Të vishesh kundër diktateve të zyrës nuk do të lëre përshtypje te mire te shefi ose kolegët tuaj.

2. Asnjëherë mos e nxirrni barkun tuaj jashte. Vishni këmisha me gjatësinë e duhur, dhe largohuni nga pantallonat me bel shumë te ulët.

3. Shmangni dekoltetë e theksuara dhe zbulimin e pjesëve të trupit. Puna nuk është aspak vend për këte.

Rezultate imazhesh për chic office style

4. Mbani rripat e sytjenave të mbuluara. Asnjëherë mos lejoni t’ju duken sytjenat dhe sigurohuni që këmisha juaj është kopsitur deri sa duhet.

5. Mos vishin asgjë të tejdukshme, pa mbulimin e nevojshem poshtë, kurrë.

6. Mbani gjatësine e fundeve dhe fustaneve tuaj në kontroll. Edhe në qoftë se keni këmbë të mrekullueshme, fundet super të shkurtër duhet të ruhen për mbrëmje jashtë apo fundjava. Disa centimentra mbi gju është më e shkurtra që ju lejohet.

7. Ruajini shapkat me gisht për plazh dhe atletet për palestër. Më mirë vishni një palë te sheshta të thjeshta për më tepër rehati dhe rregull.

Rezultate imazhesh për chic office style

8. Përdorni gjykimin tuaj më të mirë. Ruani stilet sensuale, si këmisha me dantella dhe fustanet bust për mbrëmje.

9. Mundohuni të mos visheni me rroba shume te ngushta. Zyra nuk është vendi i duhur për të treguar çdo rrumbullakosje.

10. Është mirë të shprehni stilin tuaj vetjak, por mbani atë të rafinuar. Kapelet e çmendura, makijazh i tepruar, stili apo ngjyrat e serta do të bëjnë që ju të dukeni shumë të çuditshme në sytë e të tjerëve.

Rezultate imazhesh për chic office style

Anh - 9 to 5 Chic

recursing-snyder.88-198-36-142.plesk.page

Start typing and press Enter to search