Letra

Më mirë, mos fol!

Mos fol! Mos fol, kur është koha për të dëgjuar! Mos fol, kur je në valën e nxehtë të...

Viktor Hygo: Të uroj…

….Uroj që kur të jesh i ri, të mos rritesh shpejt. Dhe atëherë kur të jesh rritur, mos këmbëngul...

Start typing and press Enter to search