2 në 3 femra nuk i hedhin rrobat që s’i bëjnë

Femrat shpesh kritikohen cdo here qe ankohen se “nuk kane asgje per te veshur” , nderkohe qe dollapi i tyre po shperthen nga rrobat. Megjithate, sipas nje studimi te fundit, kjo gje mund te jete e vertete…

Sipas një studimi, dy në tre femra nuk i hedhin rrobat qe s’i bejne me, dhe e mbajne garderoben të mbushur (edhe pse nuk i bëjnë më). Arsyeja? Sepse mendojne se nje dite do te rikthehen ne ate mase.

Studimi u krye ne forme sondazhi duke pyetur shumë gra nga vende të ndryshme të botës.

Shumica dërrmuese e vajzave apo grave të anketuara pranuan se kanë shumë veshje që nuk u bëjnë më, por që nuk i hedhin me shpresën se do të rikthehen në masat e mbajtura dikur.

Po nga cilat veshje e kane me te veshtire “te ndahen” femrat?

Sondazhi tregoi se për një femër, fustanet e mbrëmjeve dhe xhinset, jane veshjet nga te cilat e kane shume te veshtire te ndahen.

Fustanet e mbremjeve dhe xhinset kanë gjasa të qëndrojnë në dollap “përjetësisht”, edhe nëse është mese e dukshme që nuk mund të vishen më.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search