Aplikacioni që po i “çmend” të gjithë: ja si do dukeshin politikanët shqiptarë nëse do ishin gra

Aplikacioni për celularë FaceApp po korr sërish sukses në rrjetet sociale me filtrin e tij të ri. Së fundmi, aplikacioni që të transformon portretin, ka sjellë si opsion edhe se si do ishin ndryshimet për një person nëse do t’i përkiste gjinisë tjetër.

REalizimi është shumë i thjeshtë: bëni një “selfie” dhe zgjidhni filtrin GENDER për të zbuluar se si do të dukeshit në gjininë tjetër.

Në fotot që i gjeni në galeri janë disa prej politikanëve shiptarë dhe kosovarë. Në anën e majtë është foto origjinale, dhe e dyta e shkrepur në opsionin se si do dukeshin nëse do ishin gra. Fotot janë shpërndarë masivisht në internet.

FOTO / Plas gallata në Facebook, si do të ngjanin politikanët shqiptarë sikur të ishin… gra!Start typing and press Enter to search