4 raste kur po ju genjejne

Jane kater reagime trupore qe e “tradhtojne” nje genjeshtar.

Nje reviste franceze mori ne pyetje nje ekspert te gjuhes se trupit, i cili tregoi se si mund te zbulohet nje mashtrim

1. Nje veprim instiktiv i nje njeriu qe genjen eshte te mbuloje gojen me dore ose te preke fytyren. Kur genjejme, e dime qe fytyra mund te na tradhtoje, prandaj me ose pa vetedije, perpiqemi ta fshehim kete.

2. Buzeqeshja ne fund te nje bisede qe nuk ka asgjë per te qeshur i sherben genjeshtarit per t’u stendosur dhe per te shmangur vemendjen nga biseda te cilen ai deshiron ta mbylle ne menyre te shpejtë.

3. Dhenia e pergjigjeve te shkutra si “po” “jo” ose “mbase” eshte shenje e qarte e nje genjeshtre. Sado e menduar te jete ajo, genjeshtarit nuk i pelqen te thellohet ne shtjellimin e saj

4. Shenjë e pagabueshme, perplasja me e shpejte e qepallave te syrit. Kete nuk mund ta shmangë asnje mashtrues.

Tjeter shenje, por kjo e veshtire per t’u dalluar me sy te lire eshtë shpejtimi i ritmit te rrahjes se zemres.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search