55 ide per zbukurimin e pemes se Krishtlindjes (Foto)

Gjeni frymezim per zbukurimin e pemes se Krishtlindjes – detaji kryesor i shtepise tuaj gjate festave.

Pema e Krishtlindjes duhet te perfaqesoje shijet tuaja, por edhe duhet te shkoje me stilin e mobilimit te shtepise.

Dekoroni pemen tuaj duke u frymezuar nga idete qe kemi grumbulluar per ju. Pervec zbukurimeve te zakonshme, do te gjeni edhe ide te reja. Disa prej tyremund te konsiderohen “te guximshme”, qe nuk ju kishte shkuar mendja me pare se mund perdoreshin per te zbukuruar pemen.

Kete vit preferoni stilin minimalist – eshte trendi dhe elegante. Dritat e ngrohta shkojne me dekorimet me ngjyre te bardhe dhe argjend.

Pema mund te jete artificiale por edhe e vertete.

Nese eshte peme e kultivuar, duhet te tregoni me shume kujdes per mirembajtjen dhe per dekorimin e vazos. Shumë ekspertë besojnë se pemët artificiale në të vërtetë kanë një ndikim më të madh negativ mjedisor. Nderkohe qe vetëm një pemë e vertete e kultivuar thith më shumë se 1 ton CO2 gjatë gjithë jetës së saj.

Shikoni galerine me foto ku do te gjeni 55 ide per dekorimin e pemes tuaj te Krishlindjes

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search