6 të vërteta kur keni një vajzë

Kush ka vajzë, e di më mirë

Vajzat janë me të vërtetë “sheqer dhe piper”. Vajza të bën të kuptosh se ulërima nuk është gjë e keqe. Dhe me ulërimë, nënkuptohet që vajzat e besojnë një gjë aq fort, saqë do të ulërasin nga maja e çatisë për të, duke mos e vrarë mendjen për ata që urrejnë, ata që dinë të thonë jo dhe as për kllounët …

Dhe si përfundim…. kush do të donte të mos e kishte atë buzëqeshjen me dhëmbët e vegjël, dhe puthjen e mëngjesit?

  1. Të kesh vajzë do të thotë të kalosh pjesën më të madhe të kohës duke e dëgjuar të flasë: përgatitu për monologjet e saj. Por… është e pabesueshme se sa shumë gjëra mund të mësosh nga bija jote, sikur të jesh i gatshëm të ulesh e ta dëgjosh.
  2. Ka një marrëdhënie speciale mes baballarëve dhe vajzave. Si i thonë: “Babai duhet të jetë heroi i parë i të birit dhe dashuria e parë e të bijës”.
  3. Do të përfundosh duke blerë më shumë gjëra, se të gjitha ato që do të ketë nevojë gjithë jetën.
  4. Kush thotë që vajzat nuk janë të forta, të shpejta dhe të zonjat si bijtë, e thotë sepse nuk ka patur asnjëherë një vajzë.
  5. Një ditë vajza jote do të të thotë “të urrej”, por nuk e mendon vërtetë. Vajzat janë shumë impulsive.
  6. Vajza jote do të jetë gjithmonë “zamka” e familjes. Ajo do të dijë si të mbajë të bashkuar njerëzit e rëndësishëm.

Burimi: Bota.al

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search