Mishin e grirë mjafton ta përzieni me qepë dhe erëza të grira dhe më të mund të bëni cdo ditë nga një gatim ndryshe.
Mund të mbushni të gjitha llojet e perimeve dhe t’i piqni në furrë, mund t’ja shtoni sipër makaronave, mund të bëni lazanja ose të mbushni makaronat tub.
Ditën tjetër mund ta bëni byrek, ose t’ja hidhni sipër piteve. Mund te beni japrak me gjethe rrushi ose me gjethe lakre… Pastaj mund te beni një musaka super të shijshme. Fantazia nuk ka limit…
Dëshironi një ide edhe më të thjeshtë? Shtroni përbërjen me mish të grirë, erëza (edhe perime te grira nëse doni) në një tavë të lyer me vaj, piqeni, priteni në copa dhe shoqëroni sallatat, supat e ndryshme apo purenë
Mos harroni! Kur bëni qofte te skuqura zjarri nuk duhet i fortë. Mirë është të skuqen avash-avash. Nderkohe mund te provoni me shume gatime me mish te grire duke lexuar me poshte.
Kimë me veze
Klikoni ketu per receten.
Qofte e madhe e mbushur me proshutë dhe gouda
Klikoni ketu per receten.
Tave me presh dhe mish të grirë
Klikoni ketu per receten.
Qofte me lëng
Klikoni ketu per receten.
Supe me mish te grire
Klikoni ketu per receten.
Kebab me mish të grirë dhe perime
Klikoni ketu per receten.