Aroma per cdo pjese te shtepise

Per te pastruar atmosferen, per te qetesuar tensionimet, per te fituar energji, temjani eshte një burim mireqeniejeje. Aromat e tyre e bejne me te shendetshem ajrin, por giithashtu luajnë edhe një rol te rendesishem mbi psiqiken tonë: ndonjehere, mjafton një arome, per te zgjuar nje kujtim te kendshem qe qeteson mendjen.

Sipas feng shui-t – arti kinez i bazuar mbi energjine qe harmonizon kuadrin e jetes – aromat e temjanit permiresojne shkembimet dhe komunikimin midis personave. Nje rregull e vetme: harrojini parfumet sintetike, te demshme per shendetin. Zgjidhni një temian 100 % natral, per shembull me baze vajrat esenciale, por mos abuzoni. Dhe lereni veten t’ju udheheqin ndjesite tuaja olfatike.

Ne hyrje: NGROHTESI

Ja një pjese qe flet per mikpritjen tuaj. Me aromat pikante te rrenjëve te karafilit ose te sandalit te kuq, kjo piese e shtepise tregohet menjëhere mikpritese per ju dhe te ftuarit tuaj. Digjni një shkop pak para se t’i prisni.

Ne dhomen e ndenjes: BASHKEJETESE

Zgiidhni aroma druresh, ato jane me te pershtatshme per kete pjese te shtepise. Per te favorizuar një komunikim te mire, zgjidhini me keder qe qeteson tensionimet dhe pershendosh ajrin.

Ne kuzhinë: HUMOR I MIRE

Kjo pjese e shtepise pelqen aromat e ngrohta dhe euforizuese, që evokojne kënaqësitë shijuese, si reshire olibani, shporize ekzotike. Ndizeni temjanin në një qoshe, per te mos prishur shijen e ushqimeve.

Ne dhome: QETESI

Ne mbremje, qetesohuni me aromat e embla te luleve. Jane te persosura temjanet, qe perziejne dhjetera aroma lulesh. Perparesi kane trendafili dhe ylang-ylang. Sensuale, ata nxisin braktisjen e vetes. Per me teper, kanella ka efekte giumndjellese.

Ne sallën e banjës: ÇLODHJE

Për te larguar tensionet e grumbulluara giate dites, ndizni temjan me livando dhe dru sandali, ndërkohë qe qendroni ne vaskë. Aromat e tyre qetesuese do t’ju mundësojne te clodheni dhe te rigjalleroheni.

recursing-snyder.88-198-36-142.plesk.page

Start typing and press Enter to search