Ilustrime qe tregojne dashurine e vertete midis baballareve dhe vajzave te tyre

Keto ilustrime te kesaj artisteje tregojne per dashurine prinderore te baballareve per bijat e tyre.

Le ta pranojme te gjithe: baballaret me te mire janë ata që janë gjithmonë te gatshëm për të mbrojtur vajzat e tyre nga çdo gjë, duke përfshirë ngacmimet në shkollë, por edhe “perbindeshat” e fantazise që janë fshehur nën shtratin e tyre. Ndërkohe qe baballarët jane nga të gjitha format dhe madhësite, nuk ka dyshim se ato më të mirët jane ata që mbajnë shpatën e tyre dhe mburojën kudo që të shkojnë me te bijat. Kjo është arsyeja pse këto ilustrime te ngrohin shpirtin, pasi tregojne dashurinë ndërmjet baballarëve dhe vajzave te tyre të vogla.

Artistja Snezhana Soosh ka krijuar disa vizatime te vecanta dhe të bukura me bojëra uji që ajo i ndan në llogarinë e saj në Instagram per te gjithe ndjekesit e saj. Çdo imazh patjetër do t’ju emocionoje dhe të bëjë që ju doni edhe me teper njeriun që ju konsideroni si figurë atesore në jetën tuaj (sepse jo çdo baba mund të jetë një baba, apo jo?). Shikojini!

Mbi krahet e babait te duket sikur je gati te prekesh qiellin me dore.

https://www.instagram.com/p/BB9thC4klSN/?taken-by=vskafandre

Kur vajzen e ze gjumbi mbeshtetur mbi doren e te atit, ai nuk leviz, edhe pse mund te mpihet, zemra i kenaqet.

https://www.instagram.com/p/BDaR3KyklSS/?taken-by=vskafandre

S’ka gje me te bukur kur babai mundohet t’i kape floket te bijes.

https://www.instagram.com/p/BB2Hi_jklZ4/?taken-by=vskafandre

Te besh qe ajo te plotesoje deshiren e saj per eksplorim.

https://www.instagram.com/p/BDGzndfklaL/?taken-by=vskafandre

Nje teater kukullash ne shtepi.

https://www.instagram.com/p/BCk6WQRkldd/?taken-by=vskafandre

Edhe kur ka nje mal me pune, ai e gjen kohen te luaje me vogelushen e tij.

https://www.instagram.com/p/BCc-N3dkldb/?taken-by=vskafandre

Ora e gjumit. Ja hapesira qe ze vogelushja ne shtrat.

https://www.instagram.com/p/BCaOcjKElbx/?taken-by=vskafandre

Ora per te lare kukullat.

https://www.instagram.com/p/BCSwefJklcF/?taken-by=vskafandre

Babai eshte superheroi i perhershem i vajzes te tij.

https://www.instagram.com/p/BCADvIBklca/?taken-by=vskafandre

recursing-snyder.88-198-36-142.plesk.page

Start typing and press Enter to search