Ja kush është qyteti me më pak stres në botë

Qyteti i Shtutgartit në Jug të Gjermanisë është qyteti mme më pak stres në mbarë botën.

Sipas Forumit Botëror të Ekonomisë  Gjermania ka qytetet me më pak stres dhe këtë e argumenton me disa fakte. Qytetet gjermane kanë hapësira të mëdha të gjelbra, një trafik shumë pak të ngarkuar, e mbi të gjitha nivele shumë të larta të gjendjes shëndetësore të banorëve.

Janë pikërisht 4 qytete gjermane, që renditen në dhjetëshen e atyre më të qeta në botë. Mes tyre, Stuttgarti rezulton të jetë qyteti me më pak stres në planet.

Rezultate imazhesh për Stuttgart

Sidnei në Australi është i vetmi qytet joeuropian që përfshihet në “Top 10”, ndërsa klasifikimi vijon me Gracin në Austri, Edinburgun në Britaninë e Madhe, Bordeaux në Francë, Bernën në Zvicër, dhe Luksemburgun.

https://www.facebook.com/worldeconomicforum/videos/10155000785401479/

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search