Kjo është mosha kur gratë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

Shkenca ka studiuar fenomenin, pse gratë tradhtojnë dhe cilat mund të jenë shkaqet.

Mund të jetë një moment në martesën e një femre, kur ajo ka më shumë gjasa të bjerë në krahët e një tjetri. Mund të mendoni se bëhet fjalë për një femër tek të 20-tat, e re dhe e papjekur, por nuk është ajo.

Sipas një studimi të faqes së marrëdhënieve jashtëmartesore, Victoria Milan, ka një moshë që gratë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë. Bëhet fjalë për femrat që janë 37 vjeç.

Sipas gjetjeve të tyre, mosha mesatare e femrave që tradhtojnë në gjithë botën është 36.6, saktësisht 7 vjet pas martese, duke pasur parasysh që mosha mesatare e martesës është 29 vjeçe.

Pse tradhtojnë femrat

Sigurd Vedal, themelues i Victoria Milan, shpjegon pse ai mendon që femrat e martuara tradhtojnë.

“Ndoshta ngaqë bashkëshorti i tyre nuk u jep vëmendjen dhe respektin që dëshirojnë. Ndoshta ato ende dashurojnë partnerët e tyre, por ka pak vanitet në martesë… Cilado qoftë arsyeja, tradhtia i ndihmon të martuarat të rizbulojnë gjallërinë e jetës, sensualitetin e tyre, pasionin fizik që u ka munguar. Këto janë nevoja universale, dhe kënaqësi seksuale është diçka që miliarda prej nesh kanë të përbashkët, pavarësisht ndryshimeve të tjera që kemi”, thotë Vedal.

Pra burra, nëse doni të mbani në shtrat gratë tuaja, dhe të jenë vetëm tuajat, kushtojini shumë vëmendje sidomos në ditëlindjen e tyre të 37-të.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search