Më thuaj çfarë këpuce mban, të të them se çfarë problemi do të kesh (dhe si ta zgjidhesh)

Me takë të lartë të hollë, sportive, me dru, balerina, me majë, me gisht: më thuaj çfarë këpuce mban, të të them se çfarë problemi do të keni me shendetine kemeve, po edhe si mund ta zgjidhni

Me takë të lartë të hollë

PU Cutout Peep Toe Thin Heeled Sandals
 • Problemi: Shkakton dhembje në tabanin e këmbëve dhe në pulpa.
 • Zgjidhja: Një shtrojë me xhel që ta vendosni në pjesën e përparme të sandales.

Sportive

The 6 Best Street Style Sneakers at Fashion Week | HYPEBAE
 • Problemi: Nëse i vishni përditë mund të zbrujë lëkurën.
 • Zgjidhja: Përdorni një krem me efekt pudre, si ai me alga dhe mente.

Me dru

Office Hawaiian Wood Platform Heels Tan Leather - High Heels
 • Problemi: Eshtë më lehtë të rrezikosh shtrëmbërimin klasik të kaviljes.
 • Zgjidhja: Ndërhyni me anti-malcues dhe akull. Por nëse dhembja zgjat për 3 ditë bëni një radiografi.

Balerina

CHANEL Espadrilles & Ballet Flats
 • Problemi: Shumë peshë në taban mund të shkaktojë dhembje dhe malcim.
 • Zgjidhja: 2-3 herë në javë vishni këpucë me taka.

Me majë

Black with high heels shoes slightly pointed toe tip
 • Problemi: I vishni shumë shpesh? S’do t’ju mungojnë thonjtë e futur në mish dhe kallot.
 • Zgjidhja: Bëni banjë këmbësh çdo natë dhe përdorni produkte specifike për të eliminuar kallot.

Me gisht

New Chic Style Female Flat Sandals – HisandHerFashion.com
 • Problemi: Tani janë shumë në modë, por mund t’ju bëhen flluska mes gishtit të madh dhe tjetrit pranë.
 • Zgjidhja: Këtu ju shpëton një leukoplast.

Ju ftojme te lexoni:

Si te keni kembe te bukura, te kuruara dhe te shendetshme gjate veres

Start typing and press Enter to search