Shqiptaret janë femrat më të bukura në Evropë, sipas SIA

Revista SIA i cilëson shqiptaret si femrat më të bukura në Evropë. Në një shkrim të publikuar nga kjo revistë, thuhet se fizikisht shqiptaret janë raca më e bukur e këtij kontinenti. “Gratë shqiptare janë shumë të bukura, me flokë të errët, dhe nganjëherë sytë e tyre janë gri”, citohet artikull i publikuar nga SIA.

Artikulli vlerëson edhe vallen shqiptare. “Ecja e tyre eshte nje kenaqesi per t’u veshtruar, po ashtu jane edhe vallet e tyre. Heren e pare qe kam nje kercim, kam ndjere nje kenaqesi te vecante. Levizjet jane elegante dhe te fuqishme se bashku”. Dhe kane prezantuar vallen e Tropojes si shembull.

“Po, ato janë shumë të bukura dhe shumë i talentuara. Ato janë si skoceze në shekullin e shtatëmbëdhjetë. Dhe unë do të thosha se ato janë raca më e zgjuar dhe më e bukur në Ballkan. Ato janë një kombinim i përkryer, i fytyrës klasike me një anë ekzotike gjithashtu. Kjo është arsyeja pse ju nuk do t’i njihni lehtësisht ato, por këto gra janë kudo”, shkruan revista.

al2Shqipëria është e vendosur në veri të Greqisë dhe përtej detit Adriatik. Ajo ka një sasi mbresëlënëse me mrekulli natyrore.

Shumë shqiptarë jetojne jashtë vendit. Në Kosovë për shembull, ju mund të gjeni dy milionë shqiptarë të tjerë etnikë dhe në pjesën tjetër të botës edhe 15 milionë shqiptarë te tjere.

al3Shqipëria është një nga vendet muslimane perëndimore në botë. Vlerat familjare dhe traditat që ata kanë, janë mjaft të larta.

“Gratë shqiptare janë kanë stil të lartë në publik, kështu që kurrë nuk do të duhet të shqetësoheni se mos ziheni ngushtë nga ndonje veprim i pazakontë publik nga një grua shqiptare”.

al4Gjithashtu, flasin edhe per disa ane te karakterit te femrave shqiptare, te cilat nuk na pelqejne shume, sic jane xhelozia apo “natyra territoriale”, sic e pershkruan revista.

recursing-snyder.88-198-36-142.plesk.page

Start typing and press Enter to search