Si të dukeni disa centimetra më e gjatë?

Beni keto 2 ushtrime per t’u dukur disa centimentra me e gjate

  • Uluni në gjunjë, shtrijini krahët duke i zgjatur përpara me duart në tokë. Shpinën zgjateni për të çliruar kështu gjithë kolonën vertebrale.
  • Duke u mbështetur mbi gjunjë dhe me duar në tokë, zgjasni krahun e majtë dhe këmbën e djathtë horizontalisht dhe anasjelltas, por pa e përkulur shpinën.

Përsëritini lëvizjet duke këmbyer herë duart herë këmbët.

Start typing and press Enter to search