Si te zgjidhni rimelin e duhur

Nuk do të duhej gjë tjetër përveç një rimeli të posaçëm për të treguar qepikë të gjatë, të kthyer e voluminoz. Ai do t’i jepte një pamje tjetër syrit tuaj, një rinim.

  • Nëqoftëse ju keni qerpikë të hollë dhe të rrallë, një rimel voluminoz do t’ju ndihmonte. Ai nxjerr në pah syrin e madh dhe ngjyrën.

Disa këshilla për rimelin e duhur:

  • Rimeli i trashë – për qerpikë të hollë ai do t’u shtonte trashësinë e duhur dhe kthimin fantastik sikur të ishin fals.
  • Rimeli ultra – protektor. Është i vetmi rimel, i cili hidraton dhe zbut qerpikët tuaj për t’ju siguruar kështu trukun tuaj për një kohë të gjatë e pa u prishur.
  • Rimeli për sytë me probleme. Edhe për këtë kanë menduar specialistët e syve duke krijuar një rimel të posaçëm. Është një rimel i cili hiqet me lehtësi. Është thjesht një rimel voluminoz.

Start typing and press Enter to search