27 menyra per të veshur fundin e gjate te veres ne vjeshte

Kane qene me te veshurat qe ne fillim te pranveres – e kemi fjalen per fundet dhe fustanet e gjata. Por ato mund te përshtaten per mrekulli edhe per stinën e vjeshtes nese i kombinoni mire.

Ketu ju prezantojmë 16 kombinime casual shume moderne me funde te gjata qe mund t’i vishni kete vjeshte. Ne perzgjedhjet tona ju mund te vereni se ka shume menyra per te veshur fundet e gjata edhe ne ketë stine.

S’ka rendësi materiali apo ngjyra mund t’i vishni çdo ditë dhe nate, me nje stili hippie, apo për një mbremje te rendësishme. Marifeti qendron tek kombinimi i tyre me aksesoret dhe veshje te tjera te pershtatshme per motin e ftohte.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search