A jane gjysherit, edukatoret me te keqinj te femijeve?

Studiuesit britanike mendojne se gjysherit jane edukatoret me te keqinj te femijeve.

Sipas nje studimi te publikuar nga Universiteti i Londres, eshte me mire qe femijet te rriten ne kopshte, apo nga dadot, sesa t’u besohen gjysherve.

Departamenti i Edukimit thote se te vegjelit shfaqin probleme me sjelljen, shoqerimin dhe sjelljen e keqe kur rriten me gjysherit. Megjithate ka nje favor prej tyre dhe ky eshte fjalori me i pasur.
Studimi u krye ne vitet 2000 dhe 2001 dhe femijet qe rriteshin me te moshuarit ishin shume te ndryshem ne krahasim me ata te rritur ne kopshte.

Djemte shfaqnin me shume veshtiresi ne pershtatje me femijet e tjere krahasuar me vajzat.

Po ju, cfare mendimi keni per kete ceshtje? Na shkurani ne sektorin e komenteve…

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search