Beni kete ushtrim vetem 4 minuta ne dite dhe do shikoni rezultate te shkelqyera branda muajit

Sikur vetem 4 minuta ne dite ta beni kete ushtrim, ju garanton rezultate te shkelqyera brenda 1 muaji

Kjo eshte nje menyre e mrekullueshme per te ndryshuar trupin tuaj. Mjaftojne vetem 4 minuta ne dite dhe per nje muaj do vereni nje permiresim te dukshem ne fizikun tuaj. 

E mira eshte qe nuk keni nevoje te beni shume ushtrime apo nje diete drastike. Ju mjafton te beni nje nga ushtrimet me efektive nga te gjitha: plank.

Plank duhet te behet cdo dite nese deshironi te keni nje trup te mrekullueshem. Mund te duket e veshtire, por ja vlen te provohet. Ky ushtrim gjithashtu do t’ju ndihmoje qe t’ju shtohet fuqia dhe energjia.

Por duhet te jeni te vetëdijshëm dhe te durueshem. Nuk do i merrni rezultatet menjehere, por duhet ta beni ne menyre konstante per 4 jave.

Gjate javes se pare, duhet te qendroni ne pozicionin plank per 20 sekonda. Pas kesaj duhet ta shtoni forcen ngadale dhe ne menyre te qendrueshme. Qellimi eshte te arrini 4 minuta.

Ja plani qe ju sugjerojme: 

PLANI I USHTRIMEVE:

 • Dita 1 — 20 sekonda
 • Dita 2 — 20 sekonda
 • Dita 3 — 30 sekonda
 • Dita 4 — 30 sekonda
 • Dita 5 — 40 sekonda
 • Dita 6 — Pushim
 • Dita 7 — 45 sekonda
 • Dita 8 — 45 sekonda
 • Dita 9 — 60 sekonda
 • Dita 10 — 60 sekonda
 • Dita 11 — 60 sekonda
 • Dita 12 — 90 sekonda
 • Dita 13 — Pushim
 • Dita 14 — 90 sekonda
 • Dita 15 — 90 sekonda
 • Dita 16 — 120 sekonda
 • Dita 17 — 120 sekonda
 • Dita 18 — 150 sekonda
 • Dita 19 — Rest
 • Dita 20 — 150 sekonda
 • Dita 21 — 150 sekonda
 • Dita 22 — 180 sekonda
 • Dita 23 — 180 sekonda
 • Dita 24 — 210 sekonda
 • Dita 25 — Pushim
 • Dita 26 — 210 sekonda
 • Dita 27 — 240 sekonda
 • Dita 28 — Sa me shume te mundeni

PLANK: Si behet?

Ushtrimi plank duhet te behet ne nje pozicion te posatcem, prandaj sigurohuni qe ta arrini sic duhet.

Berrylat tuaj duhet te jene direkt poshte shpatullave tuaja, ne menyre qe te keni shperndarje te drejte te peshes tuaj.

Sigurohuni qe shtylla kurrizore te jete drejt. Qafa dhe kurrizi duhet te jene drejt gjithashtu dhe evitoni kerrusjen. Kembet duhet te jene pak te hapura, aq sa kofshet te preken pak me njera-tjetren. Rregulloni distancen mes kembeve. Qetesoni trupin dhe bejeni ushtrimin nderkohe qe merrni fryme lehte.

Nese e ndiqni kete plan ne menyre strikte dhe pa justifikime, do ta vereni transformimin e trupit tuaj.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search