Biskota me banane dhe tershere

Nga Rea Hyseni

Perberesit per 6-12 biskota

  • banane
  • 1 filxhan tershere

Menyra e pergatitjes

  • Parangrohni furren ne 180 grade.
  • Shtoni bananet dhe tersheren ne nje tas dhe filloni t’i shtypni, derisa te formoni nje mase kremoze. Une perdora nje pirun.
  • Shtoni me teper tershere nese eshte e nevojshme. Duhet qe permbajtja te kete konsistencen e brumit te biskotave.
  • Shtoni perberes te tjere nese keni deshire, si per shembull arra, lajthi, fara susami, rrush te thate, copeza cokollate… 
  • Merrni nje tave dhe mbi te vendosni nje leter gatimi. 
  • Me ndihmen e nje luge, merrni pak brume dhe hidheni mbi letren e kuzhines. Jepini biskotave forme te rrumbullaket me ndihmen e luges.
  • Piqini per 12-15 minuta ose edhe me shume nese e shikoni te nevojshme (kjo varet nga furra).

Shpresoj t’ju pelqejne. Kur t’i gatuani, mos harroni te na tregoni se si ju dolen!

Lolipop me biskota dhe cokollate

femra-moderne.com