Foto te mahnitshme te Drerit te Skocise

John Betts eshte nje artist ne Mbreterine e Bashkuar me nje pasion te madh per fotografine dhe kafshet e egra, ku te dyja keto te kombinuara shfaqin foto mahnitese. Betts udheten neper bote duke dokumentuar bukurine e pabesueshme te natyres. Fotografi nuk eshte vetem admirues i natyres, por edhe perpiqet ta mbroje ate. “Ruajtja e kafsheve te egra eshte shume e rendesishme per mua” – shkruan ai ne faqen e tij te internetit. Sipas Betts fotografimi i kryer ne menyren e duhur sjell ndergjegjesimin e njerezve ne nje menyre tjeter nga fjalimet. Ne 2012 Betts shkrepi disa foto te mahnitshme te Drerit te Skocise gjate dimrit. Hidhini nje sy ketyre fotove te magjishme dhe na komentoni me pershtypjet tuaja.


Mund ta ndiqni artistin ne Website e tij, Instagram dhe 500px!


#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Start typing and press Enter to search