Ide për zbukurimin e tryezës së festave

Festa më e madhe e vitit po afrohet dhe me siguri qe keni filluar te mendoni se si do ta dekoroni tavolinen tuaj gjate mbremjeve festive. Mbani parasysh qe, cfarëdo stili që keni në mendje, tryeza duhet të duket e ngrohtë dhe festive.

Ja disa ide dhe sugjerime për një tryezë të paharrueshme:

Tradita në evolucion

Ngjyrat e traditës zënë vend mbi tryezën e Krishtlindjeve, e kuqja, jeshilja, e bardha dhe bluja, sikur të jenë të vetmet ngjyra të lejuara gjatë kësaj kohe të vitit. Ju mund të zgjidhni të qëndroni besnikë ndaj traditës, por me një gërshetim shumë më bashkëkohor. A keni menduar ndonjëherë për një mbulesë tryeze tartan, për shembull? Imagjinoni të gjitha elementet e sendeve me këtë kombinim të ngjyrave dhe nuk do të keni kufizime.

Bardhë & zi dhe mbi të gjitha ar

Nuk është Krishtlindje pa disa detaje të arta, kështu që lini vend për kontaktin tuaj më joshës. Ju mund të zgjidhni për vazo qelqi të vogla me ngjyrë ari, pllaka përputhëse ose qirinj të çmuar, por elementët e përsosur të artë janë pa hije dyshimi për enët.

Pak ekstremiste

Kush tha se në Krishtlindje nuk mund të dilni nga skemat? E zeza së bashku me arin jane vertete nje kombinim terheqes. Shtoni në një buqetë me lule poinsetia, të kuqe dhe të bardha ne mes te tavolines.

Një frymezim skandinav

Duke u frymëzuar nga dritat e Veriut është pothuajse gjithmonë fitues, veçanërisht në Krishtlindje. Në fakt, pavarësisht nga dizajni skandinav është gjithmonë i prirur për një stil modern shpesh të ftohtë, disponimi i Krishtlindjeve mund të jetë shumë tërheqës dhe mikpritës. Rregulli i parë për t’u kujtuar është ndriçimi që nuk gjen kufij, si dhe materialet natyrore si druri dhe liri.

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search