Kjo është e vetmja mënyrë për të ndaluar përhapjen e Coronavirus

E vetmja mënyrë për të ndaluar përhapjen e infeksionit është duke ruajtur distancën fizike mbi 1 metër nga njëri- tjetri, duke u kujdesur për higjienën respiratore dhe duke larë duart vazhdimisht. Keshtu keshillon Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Duhet të mbani maska mbrojtëse kudo ku mbajtja e distancës fizike nuk është e mundur, bizneset dhe institucionet të respektojnë protokollet e përcaktuara.

Vendosni maskën mbrojtëse, është mënyra më e mirë për të frenuar përhapjen e virusit!
Maska ju mbron ju dhe të tjerët. Për të parandaluar përhapje e COVID-19 mbani të paktën 1 m distancë nga të tjerët; shmangni prekjen e fytyrës të maskës dhe lani duart sa më shpesh.

Start typing and press Enter to search