Magjia e natyrës në foto

Dora e njeriut nuk e ka zhdukur ende përfundimisht magjinë e natyrës dhe ekspozita vjetore “International Landscape Photographer” e dëshmon këtë.

Gjatë kësaj ekspozite dhe konkursi, ku morën pjesë më qindra fotografë profesionistë dhe amatorë shfaqet në magjinë e saj maksimale nëna natyrë, nga çdo cep i planetit tonë.

Alpet zvicerane

Patagonia, Zelanda e Re

Cerro Torre në Patagonian argjentinase

Dimër në fshatin Hirafu, Hokkaido, Japoni

Mali Seymour, Kolumbia Britanike

Yoho National Park, Kolumbia Britanike

Liqeni Watersprite në Kolumbinë Britanike

Mali Fitz Roy, Argjentinë

Port Renfrew ne ishullin Vankuver, Kolumbia Britanike

Dimri i ashpër në Parkun Kombëtar Malor Ciucas, Rumani

Malet Jugore, Islandë

Parku kombëtar Yellowstone (SHBA), në bardhezi

Parku komëtar Veadeiros në Brazil dhe në sfond Galaksia Rruga e Qumështit

Parku kombëtar Yellowstone (SHBA), në bardhezi

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search