Ndryshoni stilin tuaj me nje pallto me ngjyrë

Doni të ndryshoni paksa stilin tuaj te te veshurit, por garderoba juaj është e mbushur me rroba të bardha, të zeza dhe tone neutrale, atehere është momenti i duhur të shtoni një veshje strategjike, për shembull një pallto me ngjyrë të theksuar.

Allegra K Women's Notched Lapel Button Closure Long Coat M Light Pink

Pallto Allegra K. Bejeni tuajen per $40.99 duke e porositur ne Amazon

  1. Gjatë uljeve të sezonit mund të gjeni një të tillë. Në përgjithësi të gjitha markat e veshjeve e kanë propozuar nga një pallto që variojnë nga nuancat pastel tek ngjyrimet më të forta. Do mund të gjesh nga të gjitha ngjyrat. Per pallton ngjyre roze, kliko ketu.
  2. Të gjithë do vërejnë një “upgrading” në stilin tuaj dhe ju nuk do keni shpenzuar shumë për këtë ndryshim “rrënjësor”.
  3. Nuk do e shpenzoni kohën duke gjetur kombinimin e duhur, mund t’i qëndroni besnike veshjeve tuaja bazë. Mjafton të shtoni pallton tuaj të re dhe ndonjë aksesor dhe të dilni nga shtëpia pa asnjë dyshim.

 

Escalier Women`s Double-Breasted Trench Coat Wool Jacket with Belt Wine L

Kete pallto mund ta porositni ne Amazon

ForeMode Women's Jacket with Button Closure Asymmetrical Hem Long Trench Black Cloak Wool Coat,Shaded Spruce,Medium

Hotouch Women's Wool Blend Belted Winter Fashion Dress Wrap Coat Wine Red M

Women's Loose Wool Coat Double Breasted Swing Pea Coat(Purple, M)

Te gjitha palltot ne kete artikull mund t’i porositni ne Amazon nese klikoni mbi foto.

recursing-snyder.88-198-36-142.plesk.page

Start typing and press Enter to search