Pemet me te bukura Bonsai

Pemët Bonsai janë vertete mahnitese. Ata duken bukur, përshtaten në shtëpinë tuaj, ju bejne me te duruar dhe te përkushtuar, lehtësojnë stresin dhe ndihmojnë për të pastruar ajrin.

Njerëzit janë kujdesur për pemët Bonsai për më shumë se një mijë vjet. Praktika e lashtë hortikulturore filloi në Kinë, ku njihej si “penzai”, dhe u rizhvillua më vonë nën ndikimin e budizmit zen japonez. Bimët mbahen të vogla për shkak të teknikave të kufizimit të rritjes, si krasitja e sytheve dhe degëve, por edhe kufizimi i përdorimit të plehut. Mesoni me shume per pemet Bonsai duke klikuar ketu.

1. Peme panje Bonsai ne vjeshte

2. Kjo peme Bonsai eshte me shume se 800 vjecare

3. Lulevile

4. Kjo peme Bonsai 390 vjecare i ka mbijetuar edhe Hiroshimes

5. Molle Bonsai

6. Pyll Bonsai

7. Azalea

8. Panje e kuqe japoneze

9. Peme Bonsai molle

10. Lulevile

11. Zgavra e Hobbit

12. Nje Bonsai e pazakonte

13. Peme specash djeges Bonsai

14. Lule Sakura

15. Peme molle

16. Panje vjeshte

17. Peme manjola

18. Sekuoje bregdetare

19. Peme molle Bonsai

20. Bougainvilea

21. Shege Bonsai

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search