Hurma

Kek me hurma

Eshte koha perfekte per te provuar kete kek me hurma. Markatat (dhe pemet) jane plot hurma ne kete sezon...

Hurma të Pjekura në Furrë

Hurma të Pjekura në Furrë, me mjaltë dhe kanellë, një ëmbëlsirë e lehtë, jashtëzakonisht e shijshme. Hurmat janë frutat...

Start typing and press Enter to search