Qepët e njoma jane perime qe i japin me shumë shije ushqimeve, por edhe janë të mbushura me vitamina dhe minerale që i bëjnë mirë shëndetit.
Qepe te njoma ne kuzhine
Mund t’i hidhni nje luge gjelle qepe te njoma te prera siper supes ose gjelles per me shume shije.
Beni nje omelete me veze, qepe te njoma dhe djathe, nje vakt i shpejte dhe i ushqyeshem.
Beni pite duke perziere brumin me qepe te njoma te prera.
Nese ju ka mbetur pilaf nga nje dite perpara, hidheni ne nje tigan bashke me qepe te njoma te prera holle dhe djathe. Per me shume shije shtoni 1 ose 2 kokrra veze, perime te gatuara qe mund t’ju kene mbetur ne frigorifer dhe gatuajini per te bere nje pjete te re.
Beni sandwich me peshk ton, sallate, majoneze dhe qepe te njoma.
Perzieni qepe te njoma te prera holle me kripe, piper dhe pak djathe per te bere byrek ose byrecka.
Lexoni ketu: 17 arsye per te konsumuar me shume qepe te njoma
Keni ide te tjera per receta me qepe te njoma? Na shkruani ne sektorin e komenteve…