Xhaketa e lekures, ajo qe ju duhet kete vjeshte

Xhaketa e lekures, ajo e stilit te motociklistve, nuk duhet te mungoje ne garderoben tuaj kete vjeshte.

Te gjitha e duan, te gjitha po e veshin, te gjitha po cmenden per te dhe arsyeja eshte shume e thjeshte: kjo xhakete e ben te guximshem dhe ne te njejten kohe glamour gati cdo veshje.

Mund ta vishni me xhinse dhe bluze, ose mund ta hidhni kraheve kur te vishni fustane me lule. Kete xhakete me stil motociklisti duhet ta mbani me vete kudo qe te shkoni kete vjeshte. Mund te zgjidhni versioni klasik te zi, por edhe ato me ngjyra te tjera do ju sigurojne sharmin e deshiruar.

Shikoni disa kombinime qe kemi mbledhur per ju:

femra-moderne.com

Start typing and press Enter to search