gatime

Qofte me spinaq

Këto qofte me spinaq jo vetem qe jane te shume te shijshme, por janë edhe shume të lehtë për...

Biskota Pashkesh

Koulourakia quhen biskotat greke te Pashkeve. Koulourakia jane biskotat krokante dhe te shijshme, tradicionale te Pashkeve, por qe jane perfekte...

Club sandwich

Kjo eshte receta klasike per te pergatitur Club sandwich. Mund t’i shijoni per cdo rast: si snack, ne vend...

Start typing and press Enter to search